Phra Nang stranden
Har du letat efter stranden med dom vajande kokospalmerna och den finkorniga stranden då är Phra Nang beach något för dig. Här slipper man också bilfrafiken då det inte finns några vägar till Railay Beach.
Karta över Railay Beach i Krabi

Se biler från Krabi
Bilder från Railay Beach --»Rock Climbing
Railay är bergsklättrarnas meka hitt kommer klätrare från hela världen för att klätra i dom fina bergen med en otroligt fin utsikt över landskapet. Här han man går i klätterskola och lära sig grunderna i bergsklätring från nybörjare till avancerad kurs. TonSai Bay på norra delen av Railay är ett favorittillhåll för klättrare. Här kan man också bo pådet så trevliga
Tonsai Bay Resort

Krabi provinsen har cirka 130 öar och en fin halvö Railay Beach


Phra Nang Beach (Bilden ovan) – Är utsedd till en av världens vackraste strander inte så konstigt. Men det är verkligen något man måste uppleva på plats är på Railay Beach .
 


Bangkok - Krabi
Bussar går dagligen från Bangkoks södra buss tration till Krabi tar ca 13 timmar.
Krabi har en ny internationell flygplats som trafikeras av Thai Airways, Air Asia och PB Air flyg tar 1 timma och 10 minuter till Krabi.
Service på Railay Beach
ATM
Minimart or 7/11
Internet
Laundry Service
Tour & Travel Agency

 
 
Railay Beach i Krabi

pranang cave beach railay stranden
Phra Nang Beach på Railay Beach är 500 meter lång och har finkornig sand och ligger mycket fint på sydvästra delen av halvön Railay beach. Stranden är en av dom vakraste i Thailand och besöks av många turister varje år. Södra delen av stranden finns det en liten grotta princess cave om är som ett litet tempel med offer gåvor. Från Ao Nang går det långsvanbåtar till Railay Beach hela dagarna man kan hyra hela båten eller åka men när båtern är full för ca 50 Baht tar ca 15 minuter bra två kilometer från Ao Nang men det finns inga vägar hit på grund av ett jette stort berg som ligger norr ut mot Ao Nang. Men det är också det som gör Railay Beach. Från Railays västra strand går det också långsvanbåtar till Ao Nam Mao.
Phra Nang beach strand
Västra sidan av Railay Beach har dom finarste stränderna på östra sidan är stranden delvis täckt av mangrove träd.

Boende
Railay Beach är ett litet område med få resort därför lite dyrare boende för det är så populärt område att bo på.
Under högsäsongen kan det vara svårt att hitta boende här så boka minst fem månader före under högsäsongen jul, nyår och sportlov.

Krabiguiden har 8 hotell att boka online från 800 Baht under lågsäsong (106 Kr) till det lyxigaste lyxiga för runt 4000 Kr/natten. Plus ett på stranden TonSai Bay Tonsai Bay ResortÖn Koh Poda ligger bra ett par kilometer från Railay Beach och är väl värd ett besök under en dax tur med båt. Det finns fler fina öar nära Railay att besöka se kartan över Krabi sea.

Med speedboat kan man också åka till Ko Phi Phi 40 kilometer bort men det finns även lite större båtar som går till Koh Lanta och till Phuket via Koh Phi Phi men dom går bra under högsäsongen fråga om tider och mer på ditt hotell på Railay Beach


 Thailand Krabi Koh Lanta Koh Phi Phi Hotell Spa
Högsäsong från oktober till april

utflykter
Railey Beach

Railay Beach Karta
Krabi Railay Beach Karta map
 

Boka Hotell i Railay Beach Krabi Thailand
 Hotellen på Railay Beach
Ya Ya Resort
Railay Village Resort
Anyavee Railay Resort
Sand Sea Resort
Railay Bay Resort & Spa
Diamond Cave Resort & Spa
Railay Princess Resort & Spa
Sunrise Tropical Resort
Rayavadee Resort
Diamond Private Resort

 Boka Hotell rum i Thailand
Alla hotell i Bangkok
Alla hotell i Krabi
Koh Chang Hotell

Flyg foto över Railay BeachVäder klimat

Ao Nang | Koh Lanta | Koh Phi Phi | Phuket | Koh Chang | Bangkok | Koh Samui | Thailand Bilder
© 2006 KrabiGuiden.se | www.krabiguiden.se | skicka e-post